GTI Originals & More - 2019

 
 
 
 

De GTI Club Holland organiseert voor het vierde achtereenvolgende jaar het event voor GTI-fans uit binnen- en buitenland. We verwachten dat vele honderden bezitters van de Golf GTI, de RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32) zondag 15 september ‘19 hun fris gepoetste bolide meenemen naar ‘GTI Originals & More’ bij Heron Auto in Purmerend.

Het event is niet alleen bestemd voor fans van de GTI. Wij nodigen ook liefhebbers van andere merken uit die bij de Volkswagen Group behoren, zoals Audi, SEAT en ŠKODA.

‘GTI Originals & More’ is uitgegroeid tot een event waar eigenaren van de Golf GTI ieder jaar opnieuw naar uit kijken. In navolging van de events ‘GTI 40 years of fun’ in 2016, ‘GTI Performance & More’ in 2017 en ‘GTI Originals & More’ in 2018 kiezen wij als GTI Club Holland er opnieuw voor om zowel originele als getunede auto’s in Purmerend te ontvangen. Wat ons betreft zal ook de vierde editie weer een groot kijk- en praatspektakel zijn waar de hot hatch uit Wolfsburg en al zijn derivaten in het middelpunt staat. “Maar ook de sportieve varianten van de merken die onder de paraplu van de Volkswagen Group vallen, nodigen we van harte uit,” zegt voorzitter Ruud Kuiper van de GTI Club Holland. “Dit is namelijk een mega Volkswagen Group-friendly event.”

Na het succes van de 2018 editie van GTI Originals & More staan dus op zondag 15 september a.s. opnieuw de terreinen en directe omgeving van de mega vestiging van Heron Auto (off. dealer van VW, Audi, Seat en Skoda) in Purmerend in het teken van dit mega VAG friendly event.

✅ Het ‘More’ in GTI’s Orginals & More slaat op dat alle VAG welkom is, dus niet alleen GTI’s15.09.2019    
From 11 : 00    till 16 : 00
Country:Netherlands
Region:North Holland
Street: Binnenzeestraat 5-7
Zip code: 1442 BZ
Site: facebook.com/events/738513549827959/