AutoMaxx Spring Edition 2016, Drachten Airfield - 2016

 
 
 
 

AutoMaxx Spring Edition 2016, Drachten Airfield

Nieuw op de 2016 kalender is AutoMaxx Spring Edition. Een bekend concept op een bekende locatie. Drachten Airstrip is al tientallen jaren de enige echte dragrace locatie. Daar strijkt nu ook AutoMaxx neer voor een weekendevenement.
AutoMaxx Spring Edition neemt een unieke plaats in de autobranche, want het is één van de weinige grootschalige evenementen waarbij showpaddocks, race arena en autocampings worden gecombineerd in één totaalconcept.

Showcamping
AutoMaxx Spring Edition is een uniek evenement, doordat het evenemententerrein is opgebouwd uit verschillende sfeervolle terreinen. Op het campingterrein kun je naast je geliefde auto kamperen in een eigen tent, camper of caravan. Dit kan in groepsverband, in clubverband of gewoon lekker solo!

Dragraces
Drachten Airfield is al 40 jaar the place to be voor Dragracend Nederland en Europa. Tijdens AutoMaxx Spring Edition kun je op verschillende manieren aanmelden voor de dragstrip. Er is keus tussen deelname aan de eerste ronde van het Europese Street legal Dragrace Kampioenschap van ESLA of gewoon een dagje diverse runs maken tijdens de Dragshow Shootout. Tevens zullen verschillende PRO-Teams, Junior Drag Racers, scooters en quads aan de Test & Tune rondes meedoen.

Party Night!
Uiteraard hoef je je in de avond niet vervelen want er kan flink gefeest worden op beide avonden. Zowel vrijdag- als zaterdagavond kun je een leuke line-up verwachten aan dj's. De eerste namen zijn al bekend, namelijk Mental Theo en Lopasi.

Caraudio wedstrijden
Voor alle BASS-heads zal Car Audio for Beginners de audiowedstrijden verzorgen. Stichting Car Audio for Beginners is de grootste Car Audio community van Nederland.
Via hun site en facebookpagina proberen zij mensen wegwijs te maken met de mogelijkheden in de car audio. Maar ook tips te geven om alles op een verantwoorde manier te installeren of laten installeren. Vele car audio merken, inbouwspecialisten en audiofanaten hebben hun weg dan al gevonden naar Car Audio for Beginners.

De dB-Contest is speciaal in het leven geroepen als brug naar de grotere wedstrijden als dB-Drag, EMMA en Propper-Droppers. Met 5 klasses kan iedereen kans maken en blijft het toch overzichtelijk.
Tijdens Automaxx Spring Edition 2016 is er op de zaterdag een dB-Contest waarbij mooie prijzen te winnen zijn en op zondag gewoon vrij meten. Deelname is geheel gratis. Vergeet niet je entreeticket en showautoticket te bestellen in de online ticketshop!
Kijk op de site www.caraudioforbeginners.nl en www.facebook.com/caraudioforbeginners voor meer info.

Show & Shine
Het wordt flink poetsen om een van de vele tientallen bekers mee naar huis te mogen nemen. Hierbij strijden deelnemers om de mooiste getunede auto’s. Er zijn vele prijzen te winnen waaronder “de best of show”.

Showpaddock
Voor de tuning liefhebber die op zaterdag of zondag de sfeer wilt proeven van dit evenement is er een showpaddock ingericht, waar je een mooie showplek kunt krijgen voor jouw trots! Tientallen clubs zullen er aanwezig zijn.

Performance & Styling Gallery
Ook dit jaar zul je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Praktische informatie
Het evenement is voor kamperende bezoekers geopend vanaf vrijdag 27 mei 09.00 uur tot en met zondag 29 mei 18.00 uur

Entreetickets Kampeerders
Vrijdag – zondag (2 nachten): € 40,- (Early Bird korting tot 15 april, daarna is de voorverkoopprijs € 45,- per persoon)

Bezoekers Zaterdag of Zondag 9.00-18.00 uur (kinderen tot 6 jaar gratis)
Entreeticket: € 20,- per persoon (in voorverkoop € 15,-)
Entreeticket kind 6 t/m 14 jaar: € 5,-
Parkeren Showpaddock (Autoticket) € 5,- (in voorverkoop of ter plaatse verkrijgbaar)
Parkeren Bezoekersparking € 5,- (in voorverkoop of ter plaatse verkrijgbaar)

Meer informatie is te verkrijgen op de website http://www.automaxxspringedition.nl/. Telefonisch is de organisatie bereikbaar via 088-0402402 of per e-mail via info@402automotive.com27.05.2016    
From 21 : 00    till 23 : 45
28.05.2016    
From 00 : 00    till 23 : 45
29.05.2016    
From 00 : 00    till 18 : 00
Country:Netherlands
Region:Friesland
City:Drachten
Street: De Knobben 100A
Zip code: 9202XJ