Dragmotion dragrace 200M - 2013

 
 
 
 

Voor de 2e keer dit jaar komt Dragmotion weer naar Emmen toe. Hier organiseren we dan weer een Dragrace meeting en dit alles doen we in samenwerking met Test Track Thedinga.

De minpunten van de vorige keer zijn weg gewerkt. Zo komt nu de burn plek in de bocht te liggen en niet 10 m voor de start. Nu blijft dan ook de start goed droog voor optimale grip. Er zullen ook meer kraampjes aanwezig zijn dan de vorige keer.

Daarbij wordt er ook hard gewerkt om er voor te zorgen dat er een grote tent klaar staat waaronder je op je gemak je banden kan wisselen of sleutelen aan je auto. Het is wel verstandig om zelf ook een krik, gereedschap en andere benodigdheden mee te nemen. Zoals eerder gezegd wordt er voor een grote tent gezorgd maar het is ook slim om zelf een tent meet te nemen van de club. Eten en drinken is ook verkrijg baar op het terrein.

De baan zal open gaan als er voldoende auto's aanwezig zijn om te kunnen rijden. Dit kan dus snel na de opening van het evenement al zijn. Om te kunnen racen tegen een ander moet je de volgende dingen of op orde hebben of meenemen.


Voorwaarden om te mogen racen zijn:
- In het bezit zijn van een geldig rijbewijs
- In het bezit zijn van een geldig APK bewijs
- Helm is Verplicht !!

Een geldig APK bewijs is tevens ook jou bewijs die je moet tonen bij Test track Thedinga. Nadat je deze heb getoond krijg je een bewijs van Test track Thedinga waarop staat dat alles oke is. Dit papiertje wat je dan krijg moet je tonen aan de mensen van Dragmotion die bij het begin staan van de baan. Ga je van de baan om je auto rust te geven of wat aanpassingen uit te voeren aan je auto. En denk je later ik ga weer racen dan moet je nog een keer het bewijs wat je eerder heb gekregen van Test track Thedinga tonen bij de start. Als je door de mensen van Dragmotion toe gelaten wordt om te racen houd je je aan de regels die gesteld zijn door Dragmotion.27.10.2013    
From 11 : 00    till 16 : 30
Country:Netherlands
Region:Overijssel
Street: Veenakkers 25
Zip code: 7881XA
Site: dragmotion.nl