VW Fest - 2011

 
 
 
 

VW Fest is een gloednieuw evenement op het evenemententerrein van Walibi. Zoals de naam doet vermoeden is iedereen met een Volkswagen hier van harte welkom. Maar dat geldt ook voor de andere merken van het VAG concern, die zich ook hier thuis zullen. Skoda, Seat en Audi liefhebbers kunnen dus ook in het weekend van 15 tot en met 17 juli naar de Flevopolder voor een dagje autoplezier of voor meer. Je kunt op VW Fest namelijk kamperen op de showvelden, naast je auto, naast je clubleden of VW-vrienden. Het maakt niet uit of je in het bezit bent van een Kever, een vlotte GTI, een getunede Polo of een gecleanede Seat!

Omdat VW Fest nieuw is, bieden we je een vol weekend autoplezier aan voor slechts €30,-. Je kunt dan twee nachten kamperen; stroomgebruik, toileten en douches zijn inclusief. Maar er is veel meer te doen en te zien. Wat dacht je van de volgende programmaonderdelen:

-Race Arena met de 1/8 Mile sprint, met professionele tijdwaarneming en crew van de DHRA, die naar Amerikaans voorbeeld jouw tijd registreren op de sprintbaan

-4×4 Offroad terrein

-Feestavond op vrijdag en zaterdag, met live muziek

-Bedrijvenstands en Onderdelenmarkt, waar je terecht kunt voor onderdelen, accessoires, tuningartikelen of miniaturen en folders

-Meguair’s Concours d’Elegance; flink poetsen geblazen om een van de vele tientallen bekers mee naar huis te nemen!

VW Fest zal ook in omringende landen zoals Belgie en Duitsland flink worden gepromoot, dus misschien kom je ook je buitenlandse vrienden tegen.

Vind je een of twee nachten kamperen toch te gedurfd, want je houdt niet kamperen? Kom dan gewoon een dagje VW Fest bezoeken. Kom je met je VAG showauto, dan kun je ook voor 1 dag je auto parkeren op een van de showvelden!
Paese:Paesi Bassi
Site: vwscene.nl/nl/home/show/251