4/5 juni 2011: Als Muziek in je Wielen - Elst gld - 2011

 
 
 
 

Op 4 en 5 juni 2011 organiseert de firma Hobma Modelbouw, de Modelbouwdagen 2011 te Elst Gelderland, op Industrieterrein De Aam.

Een groots evenement wat elke twee jaar georganiseerd wordt en inmiddels allang niet meer draait om modelbouw, maar rondom alles wat mobiel is!

[i][url=http://www.gelderlander.nl/voorpagina/betuwe/5014556/Modelbouwers-in-Elst-trekken-ruim-100000-bezoekers.ece]link naar krantenartikel over modelbouwdagen 2010[/url][/i]

Wij zijn gevraagd, om namens CarFantasy, hier ook een bijdrage aan te leveren. En dit te doen door de bezoekers kennis te laten maken met het begrip “Auto Tuning en Styling”.

“Als Muziek in je Wielen” zal plaats gaan bieden aan ruim 300 unieke voertuigen, die het begrip Auto Tuning maar al te goed duidelijk kunnen maken aan de bezoekers! Naast show auto’s, oldtimers en american muscles, zal er genoeg te zien en te beleven zijn deze dag… niet voor niets trekt dit evenement elke twee jaar ruim 100.000 bezoekers!!!

Deelname aan “Als muziek in je Wielen” is geheel gratis! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen met je gegevens en een foto van je auto naar [email]mathijs@tuningmall.nl[/email]

Geef in dit mailtje ook even aan of je op zaterdag, zondag of beide dagen wilt komen! Na ontvangst van je mailtje zul je tzt een deelnemersnummer toegestuurd krijgen zodat je toegang hebt tot het terrein.

Let wel: Het evenement duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Deelnemers dienen voor 11.00 uur aanwezig te zijn!

[i]Interesse? We zien je mailtje graag tegemoet![/i]
Paese:Paesi Bassi