Fast Five meeting Luxor theater Deventer - 2011

 
 
 
 

Met trots presenteren wij een leuke meeting in samenwerking met het Luxor Theater te Deventer.

Zoals inmiddels bekend bij velen van jullie komt de nieuwste film van The Fast and The Furious binnenkort uit. Wij hebben hierbij gelijk actie ondernomen en contact gezocht met het Luxor Theater in Deventer.

Na overleg over de mogelijkheden zijn we tot een overeenstemming gekomen dat dit een zeer goed idee is om een leuke meeting te gaan houden. Helaas is er geen plek voor iedereen die een mooie “gepimpte” auto heeft.

De meeting zal op 3 mei plaats vinden, de film zal op 1 mei in premiere gaan, echter vind er op deze dag al een evenement plaats op het Boreel plein. Hierdoor zou er maar plaats zijn voor 6 auto’s en wij vinden het leuker en mooier om meerdere mensen de kans te geven om zijn of haar auto te kunnen showen aan het publiek. Er is op 3 mei plek voor maar liefst 40 auto’s op het Boreel plein.

Wij zouden graag iedereen een kans willen geven om zijn of haar auto te kunnen laten zien tijdens deze meeting met het thema “Fast Five”, en daarom deze oproep.

Wil jij jou auto bij het Luxor Theater hebben staan voor, tijdens en na de film Fast Five? Mail dan 3 foto’s van jou bolide naar [b]deventer@automat.nl[/b]. Vermeld hierbij waarom jij vind dat jou auto bij de selectie zou moeten horen.

De inschrijven kan tot en met 30 April. De geselecteerden krijgen hierna een bericht over de locatie van ontvangst, tijd en datum. Ben je niet geselecteerd krijg je ook geen bericht. Wel zien we jou natuurlijk graag bij de film en de meeting terug!

De geselecteerden krijgen voor maar [b]€ 8,50[/b] 2 vrijkaarten voor de film en tevens 2 consumpties, bewaar het kaartje goed, want op vertoon bij de kassa van Automat Deventer krijg je maar liefst 15% korting op de poetslijn van Mequiars. De vrijkaarten zijn op te halen bij Automat Deventer, de tijd wordt vermeld in het bericht als jij bent geselecteerd.

Graag horen wij snel van jou als je jou bolide wil showen op deze dag.

En anders tot snel bij Automat Deventer en/of het Luxor Theater te Deventer.

M. Vink

Automat Deventer

M. Grosso

Luxor Theater


Paese:Paesi Bassi