AutoMaxx Summer Edition - 2011

 
 
 
 

Noteer het vast in je agenda want in het weekend van 8 t/m 10 juli komt AutoMaxx Summer Edition terug! Het autofestijn op het evenemententerrein van Walibi World.

Het centrale gedeelte van AutoMaxx Summer Edition wordt gevormd door de Showpaddocks, waar de mooiste auto’s tentoongesteld worden, waar je mee kunt doen aan een van de vele programmaonderdelen. En waar je de mooiste accessoires kunt kopen bij de tientallen shops en outlets.

Zo kan je meedoen met de Mequairs Show & Shine Contest.Deze contest is een lust voor het oog! Het gaat hier om welke auto het mooist glimt. Alle auto’s kunnen meedoen.

AutoMaxx Summer Edition staat natuurlijk bol van de muziek en entertainment. Zowel overdag als ’s avond is er een mooi aanbod aan entertainment in de vorm van muziek.

De Action Arena is het kloppende hart van AutoMaxx Summer Edition! Gedurende 3 dagen vinden hier doorlopend de meest spectaculaire shows en competities plaats.

Tijdens AutoMaxx Summer Edition zul je versteld staan van de tientallen supersnelle bolides die aan de start verschijnen van de 1-8 mile sprint. Op het evenemententerrein van Walibi zal de DHRA de sprintmetingen en de sprintorganisatie verzorgen.
Paese:Paesi Bassi
Site: automaxxsummeredition.nl/