Charityday 2010 - 2010

 
 
 
 

Alle tuners en autofanaten OPGELET!

Na 2 succesvolle jaren van Charity Day zijn wij trots om te mogen zeggen dat we dit jaar een derde editie zullen organiseren en wel op 4 APRIL 2010.

Zoals vele van jullie misschien al weten is Charity Day een tuning evenement waarbij alle opbrengsten naar een goed doel gaan. Ook dit jaar hopen we natuurlijk weer op veel animo om ons samen in te zetten voor het goede doel. De voorgaande jaren was Charity Day druk bezocht door ruim 400 deelnemers en zeker 2500 bezoekers!

Dit jaar is het niet de bedoeling om de opbrengsten aan een stichting te doneren maar individuen gelukkig te maken. Met de opbrengsten van dit jaar willen wij graag gezinnen, welke door de ziekte van hun kind beperkt worden, een onvergetelijke, geheel verzorgde dag bezorgen.

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en zijn daarom afhankelijk van iedereen die Charity Day tot een succes maakt, evenals de voorgaande jaren; vrijwilligers, (hoofd) sponsors, deelnemers en bezoekers!

Voor de editie van Charity Day 2010 hebben we wederom van locatie moeten wisselen aangezien we vorig jaar plaatsgebrek hadden. Maar dit jaar hebben we dan ook echt een toplocatie: Wereldtuinen Mondo Verde te Landgraaf!

Wat heeft Charity Day jullie te bieden?
*- Plaats voor ruim 600 deelnemers
*- Maar liefst 100 Cups (zie www.charityday.nl)
*- Clubgames
*- Goed eten en drinken verzorgd door Pedero Catering
*- Diverse shops & stands
*- Muziek door DJ’s

Willen jullie als club of als individu dit jaar ook (weer) deel uitmaken van hét tuning evenement van het zuiden? Meld je dan snel aan via onze website: www.charityday.nl en klik op “Aanmelden”.

Entree:

Auto incl. bestuurder € 10,-

Inzittenden en bezoekers € 2,-

Website:

http://www.charityday.nl en http://www.charityday.hyves.nl

SAMENGEVAT:

Datum: 4 APRIL 2010

Locatie: Wereldtuinen Mondo Verde te Landgraaf

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

De Flyer volgt nog !!!Paese:Paesi Bassi
Site: charityday.nl