Cars4charity

 

 
Cars4charity Photo
 

Creator

Cars4Charity
Title : Cars4charity

About
Cars4Charity 2016
Een leuke dag voor jezelf kan ook goed uitwerken voor anderen. Tijdens Cars4Charity 2016 wordt voor de Voedselbank ingezameld terwijl jij je aan het vermaken bent.

Cars4Charity is een gezellige meeting voor eigenaren van (getunede) auto’s. Alle automerken zijn welkom. De organisatie zorgt zelf voor een aantal spectaculaire show cars.
Op het ‘marktplein’ kun je lekker snuffelen tussen allerhande producten die voor je auto worden aangeboden. Jatuning Automotive, dat het evenement dit jaar samen met Cars4Charity organiseert, heeft weer een aantal gelimiteerde potjes auto wax laten produceren.

Het is te natuurlijk weer te hopen dat de deelnemende auto-eigenaren het nodige poetswerk gedaan hebben, want uit de aanwezige showauto’s worden de mooiste exemplaar gekozen.

Terwijl jij je zo loopt te vermaken schieten ook de minder bedeelden er nog wat mee op. Want alle opbrengsten van deze dag gaan naar de Voedselbank. De organisatie roept je op om zoveel mogelijk houdbare voeding (ongekookte rijst, suiker, meel, olie, enzovoort) mee te nemen.

Doneren mag natuurlijk ook. Daar staat tegenover dat het evenement gratis toegankelijk is voor iedereen.
 
Country: Netherlands